Afbeelding van Visie
Eigenwijze
Download hier onze brochure Eigenwijze

Visie

De Sallandse Wegenbouw B.V. streeft ernaar om kwaliteit te leveren tegen over haar opdrachtgevers. Ook streven wij voor een prettige en open relatie met onze klanten om goede interne en externe communicatie te creëren.

Maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid, MVO, footprint, veiligheid en aandacht en zorg voor personeel verankeren we in onze organisatie.

Optimale afstemming

Sallandse Wegenbouw B.V. streeft ernaar diensten en producten te leveren met zodanige eigenschappen dat optimale afstemming tussen enerzijds de vereisten gesteld door de opdrachtgever (‘de klant’) en anderzijds de technische, economische en sociale belangen van Sallandse Wegenbouw B.V. aan de orde is. Daarnaast gaat Sallandse Wegenbouw B.V. voor een prettige en open relatie met klanten, leveranciers en onderaannemers. Door goede interne en externe communicatie willen wij ons als klantgerichte organisatie onderscheiden van andere partijen.

Maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, MVO, footprint, veiligheid en aandacht en zorg voor personeel verankeren we in onze organisatie.