Afbeelding van Hindernis- en atletiekbanen
Eigenwijze

Hindernis- en atletiekbanen

Nederland scoort in sport, als relatief kleine speler. In verschillende takken van sport en ook internationaal dat is mede te danken aan een sportinfrastructuur van hoog niveau.

Atletiekbaan Eibergen

Het D-segment t.b.v. speerwerpen en hoogspringen is uitgevoerd met een nieuwe sporttechnische laag met eveneens een kunststof toplaag. Ook de aanloopstroken voor het polsstokhoogspringen en verspringen zijn voorzien van een kunststof toplaag.

Lees meer >

Hindernisbaan Koning Willem III Kazerne

Sallandse Wegenbouw heeft verschillende werkzaamheden uitgevoerd op de Koning Willem III Kazerne in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het verwijderen van het terrein en het herinrichten van het terrein.

Lees meer >

Hindernisbaan Landstede Harderwijk

Het werk is gebaseerd op het Design en Construct principe waarbij zowel het ontwerp als de uitvoering onderdeel was van het project. Dit is mede ontstaan door de komst van een AZC op het terrein aan de Mecklenburglaan. Hierdoor moest de terreinindeling worden aangepast.

Lees meer >

Aanleg atletiekbaan AV Nijkerk

Sallandse United heeft een atletiekbaan aangelegd die meerdere sporten mogelijk maakt. Daarnaast is de 200 meter sprintbaan aan een kant verlengd zodat er een 100 meter sprintbaan ontstaan is.

Lees meer >

Internationale Hindernisbaan Ermelo

Sallandse Wegenbouw heeft op de legerbasis in Ermelo een nieuwe hindernisbaan aangelegd. De werkzaamheden bestonden uit het verwijderen van de oude hindernisbaan en het aanleggen van een nieuwe hindernisbaan op een andere locatie.

Lees meer >

Atletiekbaan AV Atletics Nijverdal

Van deze baan wordt nog volop gebruik gemaakt door AV Atletics. Kijk je op hun site dan zie je dat het gebruikt wordt voor vele evenementen.

Lees meer >