Afbeelding van Build and Design
Eigenwijze

Build and Design

Het realiseren van projecten op basis van UAV-gc contracten. Steeds vaker resulteert de genoemde afweging in de beslissing van de opdrachtgever om slechts één partij te contracteren voor de realisatie van een object, het geïntegreerd contracteren. Daarmee verbinden we onszelf tot zowel het vervaardigen van het ontwerp als het uitvoeren van dat werk. Met alle kennis en kunde die we in huis hebben kunnen wij uw partner zijn en de handen ineen slaan.

Hindernisbaan Landstede Harderwijk

Het werk is gebaseerd op het Design en Construct principe waarbij zowel het ontwerp als de uitvoering onderdeel was van het project. Dit is mede ontstaan door de komst van een AZC op het terrein aan de Mecklenburglaan. Hierdoor moest de terreinindeling worden aangepast.

Lees meer >

Fiets-& voetgangerstunnel gemeente Losser

In opdracht van de gemeente Losser maakt Sallandse Wegenbouw een nieuwe fiets-en wandeltunnel. De tunnel maakt deel uit van de uitbreiding en kwaliteitsverbetering fiets- en wandelpaden in de gemeente Losser.

Lees meer >

Herinrichting Frankenspad

Sallandse Wegenbouw heeft werkzaamheden rondom het Frankenspad uitgevoerd. Het gaat hierbij om het vervangen van verhardingen en het renoveren van een kunstgrasveldje.

Lees meer >