Afbeelding van Bedrijfsprofiel
Eigenwijze
Download hier onze brochure Eigenwijze

Bedrijfsprofiel

Sallandse Wegenbouw B.V.: Wegenbouw, Milieu en Advies & United. Deze drie divisies zorgen samen op het gebied van Infra, Milieu en Sport voor een optimale inrichting van uw omgeving.

Vraaggestuurd werken

Sallandse Wegenbouw focust op infra, op het opleveren van projecten waar onze opdrachtgevers op kunnen bouwen. We hebben een open relatie met onze opdrachtgevers. Werken vraaggestuurd en werken op basis van nieuwe contractvormen. Hierin staat het “ketendenken”  centraal en het zoeken naar goede duurzame oplossingen. Alles voor het succes voor in de toekomst.

Gezonde bodem kansrijke ontwikkeling

Nauw verbonden met het werk van Sallandse Wegenbouw zijn de activiteiten van Sallandse Milieu en Advies. Complete saneringsprojecten uitvoeren, problematiek rondom vervuilde bodems oplossen en opdrachtgevers adviseren, ook preventief. Resultaat is een gezonde bodem voor waardevolle en kansrijke ontwikkeling waarbij kennis en praktijk slim gecombineerd worden.

Nieuwe tak van sport

Sallandse United is al vanaf het begin een speler op de markt. Het is Letterlijk een tak van sport, gericht op de sportinfrastructuur. Sallandse United levert een compleet programma aan sportvelden, semi-permanente overdekte sportgelegenheden, opslagruimten, boardingvelden en landscaping producten. Gedragen door een groot inlevingsvermogen in de wensen van opdrachtgever en sporter en een scherp oog voor internationale ontwikkelingen.