Afbeelding van Werkpakt keurmerk voor Sallandse Wegenbouw
Eigenwijze
http://www.sallandsewegenbouw.nl/wp-content/uploads/2016/12/SALW6001_Jubileum_brochure_def.pdf
Download
hier onze
Eigenwijze
Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten en de uiteenlopende projecten die we realiseren.

Daarnaast informeren wij u hier ook graag over evenementen en actualiteiten in onze sector.

8/12/2017

Werkpakt keurmerk voor Sallandse Wegenbouw

Sallandse Wegenbouw heeft op donderdagavond 30 november het “Werkpakt certificaat” mogen ontvangen van de gemeente Enschede. De gemeente vertrekt dit keurmerk aan werkgevers die, samen met de gemeente en andere partners, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden al ambassadeur en betrokken partner. Werkpakt is het keurmerk voor ondernemers die zich onderscheiden door sociaal ondernemerschap. ‘Werkpakt’ ondernemers onderkennen de talenten van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.