Afbeelding van De Sallandse gaat circulair inkopen
Eigenwijze
http://www.sallandsewegenbouw.nl/wp-content/uploads/2016/12/SALW6001_Jubileum_brochure_def.pdf
Download
hier onze
Eigenwijze
Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten en de uiteenlopende projecten die we realiseren.

Daarnaast informeren wij u hier ook graag over evenementen en actualiteiten in onze sector.

6/10/2017

De Sallandse gaat circulair inkopen

Als winnende aannemer van het werk ‘herinrichting Industrieweg te Wageningen’ begeeft de Sallandse zich op nieuw terrein. De uitdaging betreft het circulair inkopen van diverse producten. Circulair inkopen is een vorm van duurzaam inkopen waarbij het social fair -winnen, -inzetten en -behouden van grondstoffen de inzet is. Dit is iets wat goed bij de Sallandse past. Samen met onze vaste onderaannemers en leveranciers heeft Sallandse Wegenbouw  dit aangedurfd. Daarnaast blijken wij hier de eerste civieltechnische aannemer te zijn volgens René de Klerk. Wordt vervolgd!