Afbeelding van Excursie groep 8 basisschool “De Gouden Emmer” Heino
Eigenwijze
http://www.sallandsewegenbouw.nl/wp-content/uploads/2016/12/SALW6001_Jubileum_brochure_def.pdf
Download
hier onze
Eigenwijze
Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten en de uiteenlopende projecten die we realiseren.

Daarnaast informeren wij u hier ook graag over evenementen en actualiteiten in onze sector.

12/7/2017

Excursie groep 8 basisschool “De Gouden Emmer” Heino

We ontvangen van groep 8 een mooi verslagje van het uitstapje op 22 juni.

“We zijn op 22 juni op excursie naar de Sallandse Wegenbouw geweest. We zijn eerst met de bus naar hoofdkantoor in Haarle geweest. We hebben eerst een presentatie bekeken, en toen kregen we een rondleiding en we kregen een tasje met daarin wat eten, drinken, een pet en een pen erin. Toen gingen we met de bus naar een project van het Sallandse United, wat een onderdeel is van de Sallandse Wegenbouw. Dit was in Harderwijk. Ze zijn daar kunstgrasvelden aan het maken. Daarna gingen we naar SOMA in Harderwijk en daar gingen we als eerste patat eten en toen kregen we een rondleiding. We hebben gezien hoe ze leren asfalteren, kuilen graven met grote graafmachines en het zand vlak maken. Ook stonden er grote hijskranen.”

Toen gingen we naar het SOMA College daar hebben we gezien hoe ze kapotte trekkers moeten maken. Toen gingen we weer in de bus naar Apeldoorn, in Apeldoorn waren ze met de weg bezig. Ze gingen daar stenen in leggen waar het water doorheen kan. Daar aten we nog een lekker ijsje en toen gingen we terug naar school.

Het was een leerzame dag!
Groep 8 basisschool “De Gouden Emmer” Heino