Afbeelding van Sallandse Milieu en Advies
Eigenwijze

Sallandse Milieu en Advies

Bodemonderzoeken en grondig advies over bodemverontreiniging, milieuvergunningen en milieuzorgsystemen en over afzet en hergebruik van uw grond,- bouw- en afvalstoffen. Wij maken saneringsplannen voor grond en grondwater en voeren deze […]

Bodemonderzoeken en grondig advies over bodemverontreiniging, milieuvergunningen en milieuzorgsystemen en over afzet en hergebruik van uw grond,- bouw- en afvalstoffen. Wij maken saneringsplannen voor grond en grondwater en voeren deze uit. Om nadelige milieueffecten te voorkomen leggen we vloeistofdichte verhardingen aan. Met een veelzijdig team, boordevol ervaring, brengen we theorie en praktijk op een slimme wijze samen en voren benodigde maatregelen zelf uit. Op een creatieve wijze en samen met de opdrachtgevers. Sallandse Milieu en Advies heeft alles in huis om milieuproblematiek tot op de bodem op te lossen. Daarnaast zijn wij zeker ook bereid deel te nemen in risicodragende projecten. Om zo ween te bewandelen die technische en financiƫle voordelen opleveren, maar waarbij vooral ook een positief effect hebben op het milieu.

Onze kernactiviteiten zijn:
Het uitvoeren van Bodemsaneringen: Tijdig vooronderzoek op mogelijke bodemverontreiniging kan stagnatie voorkomen. Na het uitvoeren van de onderzoeken en het opstellen van een saneringsplan kan er gestart worden met de uitvoering van de saneringswerkzaamheden. De procesregeling stelt hoge eisen aan de voorbereiding en uitvoering van de bodemsanering. Samen met de gecertificeerde milieukundig begeleider wordt de sanering conform de eisen uitgevoerd.
Het uitvoeren van Grondwatersaneringen: Met onze kennis van zaken, ervaringen op gebied van bondenonderzoek en -sanering en inzet van eigen waterzuiveringsinstallaties kunnen wij u van dienst zijn.
Het uitvoeren van Grondonderzoeken: Voor het toepassen van grond in werken moet de kwaliteit vooraf vastgesteld worden volgens de regels van het bouwstoffenbesluit. Partijen grond kunnen door ons in depot of in-situ gekeurd worden. een tijdige keuring voorkomt stagnatie in het werk.
Het uitvoeren van Bodemonderzoeken: Voor aan- en verkoop van percelen, het aanvragen van een bouwvergunning of een vergunning het kader van de wet milieubeheer is een verkennend bodemonderzoek, in de volksmond ‘schonegrondverklaring’ genoemd, gewenst of zelfs vereist.

Voor een goed advies kunt u contact opnemen met de heer (Herald) Kottink, h.kottink@sallandsemilieuenadvies.com